KRAFTVÆRK | DK

Er jeg klar?

 

 

Vores træning er tilegnet de fleste!

I forbindelse med opstart af CrossFit anbefaler vi vores Onboarding hold. Se holdskema for træningstider.

Hvis du ønsker at start på vores Boot Camp hold er du velkommen til at møde op på holdet, så sørger vi for at du kommer godt i gang. Vi tager hensyn til nye og ved at det ikke er sjovt at være i dårlig form!

Vi hører ofte “jeg skal lige træne mig op inden jeg starter”, men så ser vi ofte at man aldrig kommer afsted. INGEN UNDSKYLDNINGER – Bare sæt i gang!

Træningen er af høj intensitet og vi regner med at du allerede har en god base. Hvis du har alvorlige skader eller er svært overvægtig der kræver omfattende genoptræning eller kostændringer så anbefaler vi i stedet vores Personlige Træning til at starte med. At være i dårlig form er ingen undskyldning.

IMG_20160511_191951

Vi kan finde alternative øvelser hvis du har et par skavanker hist og her. Vi får ofte medlemmer der har haft forkerte arbejdsstillinger i hverdagen og de får gode resultater med vores træning og især vores Mobility hold. Det er vigtigt at du oplyser træneren hvis du har nogle skader eller tilstande der muligvis påvirker din træning, hvis du træner forkert eller uden hensyn til dine skader så kan de forværres.

Er du af  en læge, fysioterapeut eller lignende blevet anbefalet motion eller genoptræning så hjælper vi dig gerne godt på vej -men husk at følge deres anbefalinger først.

Vi glæder os at se dig til træning!

Tilmelding til prøvetime og salg af medlemskaber på http://kraftvrk.wodify.com