KRAFTVÆRK | DK

Om os

KRAFTVÆRK er hold træning hvor trænerne stræber efter at få det meste ud af hver person på holdene, hver gang!

Øvelserne er baseret på at hver enkelt uanset startniveau giver sig 100% og det er derfor ikke så vigtigt hvordan din fysiske form er.

 

Alle kan starte med at træne hos KRAFTVÆRK og man behøver ikke allerede at være i god form før man møder op første gang som mange ellers tror.  Dog anbefaler vi ikke at du påbegynder træning når du i forvejen har skader der kræver en langsom  og rolig genoptræning.

Når det kommer til stykket er det lige så vigtigt at have mental styrke som hjælper dig når du virkelig er drænet for energi så du kan rykke dine grænser og blive i både mentalt og fysisk god form. Det er de små sejre der er vigtige og hjælper folk til at nå det næste niveau.

Alle KRAFTVÆRK  trænere har gennemført et speciel Boot Camp trænerkursus som er baseret på de krav KRAFTVÆRK har til deres trænere. Det er vigtigt for os at alle trænere har mærket træningen på egen krop og derfor er meget kendte med vores koncept.

Samtidig lægger vi vægt på at vores trænere efteruddanner sig og holder sig up-to-date med de nyeste udviklinger i vores koncept.  Med et bredt hold af trænere bliver træningen meget varieret på grund af deres forskellige styrker samt deres viden og erfaring.  Trænerne lærer hurtigt at se den enkelte persons  grænser men deres nuværende fysiske form er ikke afgørende.  Alle der kommer med til holdene har til formål at få det meste ud af træningen, og med en god opbakning fra trænerne er det sikkert at alle går trætte, men glade ud herfra.  Trænerne er altid på udkig efter nye træningsmetoder og hvis det virker, så bliver det brugt!  Den unikke blanding af forskellig typer holdopdeling og opgaver, sikrer at holderne er sjove samtidig med at du får resultater ved kun få træningspas om ugen.